Benyt Viabill hos Nirbana.dk

– Køb nu og betal senere

Når du handler med Nirbana Soul har du muligheden for at handle med det samme og uden penge, nu og her. Og du betaler næsten som det passer dig, i helt op til 10 måneder og under yderst fordelagtige vilkår.

  • Køb for op til 2000, og betal når det passer dig, i helt op til 10 mdr.
  • Fuldstændig rente- og gebyrfri delbetaling – INGEN skjulte omkostninger
  • Vi sender det bestilte med det samme

Du kan bestille og købe vores smykker i vores online shop, og betale første rate efter 30 dage. Det er sikkert, meget enkelt og ganske rente- og gebyrfrit. Vi sender dig omgående de varer du har bestilt, og du betaler for dit køb i det tempo der passer dig.

Straks du modtager information fra os om at dine varer er afsendt, vil du modtage en mail direkte fra Viabill shop service, som fortæller dig hvordan du skal forholde dig. Det er nemt og simpelt. Og din returret og ombytningsret er naturligvis den samme, som hvis du betalte med kort eller mobilepay.

Når du først har oprettet en Viabill konto kan du nemt og bekvemt handle i alle de mange andre <strong>Viabill butikker</strong>.

Du lægger blot varerne i indkøbskurven, og vælg ViaBill som betalingsform når du tjekker ud.Læs mere om Viabill betaling og dine muligheder her: Viabill.dk