VI HOLDER FERIE FRA D. 16/7 - 29/7. PAKKER VIL BLIVE SENDT MED JÆVNE MELLEMRUM. DER KAN DOG GÅ 2-3 HVERDAGE INDEN LEVERING. VI BEKLAGER ULEJLIGHEDEN

+45 71725455

Sådan måler du dit håndled korrekt

VIGTIG INFORMATION OM SPECIELLE STØRRELSER

Da der ind i mellem er et stort pres på vores produktion af armbånd i speciel personlig størrelse, kan der forekomme lidt ekstra leveringstid på disse.

Lige nu er der kun ca. 2 ekstra leveringsdage på specielle størrelser.

Vi trækker vi naturligvis først betalingen på leveringsdagen.

Perfekt pasform

Vil du gerne tjekke om vores standard armbånd mål passer perfekt til dig, så kan du benytte denne fremgangsmåde. Bemærk at det er helt samme fremgangsmåde for alle vores armbånd, uanset om det er Perle eller Læderarmbånd.

Skulle dit mål falde uden for vores standard størrelse, så kan vi naturligvis producere et armbånd, så det passer perfekt til dig.

Det er yderst afgørende at målet der oplyses os ved bestilling af specielle størrelser, tages fuldstændigt efter disse understående foreskrifter. Alle andre mål vil ikke give den perfekte pasform.

Sådan måler man sit håndled

Hvis muligt, benyt da et fleksibelt målebånd, eventuelt et sy-målearmbånd, og tag et STRAMT mål på håndledet der hvor armbåndet ca. skal sidde.

Det er vigtigt at du ikke ligger ekstra cm. til det stramme mål du tager, da vi ud fra dette givne mål selv beregner det ekstra "luft" der skal til for at armbåndet kommer til at sidde perfekt.

 

Sådan måler man sit håndled til et korrekt armbånd

Hvis du ikke har et fleksibelt målebånd, så er her vist en anden mulighed for at tage et korrekt mål på. Nemlig at tage en tynd snor som på samme måde blot vikles om armen og derefter måles på en lineal eller andet præcist måleværktøj.

Standard størrelser på vores armbånd:

Mænd 17,0 til 19,0 cm.  Kvinder 15,5 til 17,0 cm.

Falder dit mål udenfor vores standard størrelser, så leverer vi alle vores armbånd i en størrelse der passer dig perfekt. Blot noter det mål du netop har taget efter ovenstående vejledning, i kommentarfeltet i checkud når du bestiller.

BEMÆRK: Det er meget vigtigt at det noterede mål oplyst til os når du bestiller, er taget præcist efter forskrifterne på denne side

Bemærk at specielle størrelser tager ekstra produktionstid, og dermed leveringsdage.

sådan noterer man sit specielle mål

Her finder du kommentarfeltet på checkud siden

Har du spørgsmål til ovenstående så håber vi at høre fra dig. Kontakt os blot her

 

Smykker i verdensklasse

Vores designersmykker er i en klasse helt for sig selv, med en kvalitet og udførsel som siden 2010 er udviklet til perfektion. Intet er overladt til tilfældigheder uanset om det er udvælgelse af materiale og sten, test og ægthed, og ikke mindst vores produktion der overgår alt andet du ser. Det er dansk design og dansk produktion når det er bedst.

Nirbana Soul er smykker der er fremstillet til at blive brugt hver dag, og vil grundet brugen af eksklusive materialer og professionel produktion, beholde deres glans og fasthed i meget lang tid fremover.

Vi er ganske enkelt eksperter i denne typer smykker. Prøv selv, og du vil med garanti ikke blive skuffet.

Nirbana kvalitet test - Stentester ædelstene

 

Læs også om > Detaljer om vores unikke kvalitet

Læs også om > Korrekt vedligeholdelse af vores smykker

 

Sådan åbner og lukker du vores armbånd