Om Nirbana Soul

Grundlagt i 2010

Nirbana Soul blev grundlagt i 2010. Vi har vores egen ide og fortolkning af tidens mest populære smykker, og med fokus på kvalitet og udvalg, er vi inde i en rivende udvikling og med stor interesse ikke bare fra Danmark, men fra mange lande verden over.

Idégrundlaget til det specielle smykkedesign opstod oprindeligt i Syd Spanien tilbage i 2009, og med returen til Danmark var det oplagt at grundlægge og opstarte smykkefirmaet i Danmark.

Den målrettede fokus på en uovertruffen kvalitet uden kompromis, og brugen af ægte og ærlige materialer til salgspriser, der set i forholdet til kvalitet ikke tilnærmeligt nås af tilsvarende produkter, er blandt grundende til smykkernes meget store popularitet.

Ligeledes følger Nirbana Soul tidens trends i strategien med personlige smykker, som kan sammensættes helt efter ønske, hvilket giver både ham og hende mulighed for sin helt egen og unikke stil.

Læs mere om vores unikke smykke kvalitet her

Nirbana Soul forhandles i dag kun online samt fra vores showroom i Greve.

Vi vil gerne byde dig hjerteligt velkommen i vores smykke univers, og vi håber at du finder vores smykker mindst lige så spændende som vi.

Vores filosofi:

Vi designer smykker med hjertet, og har et ønske om at tilbyde smykker i højeste kvalitet, til en pris, hvor alle kan være med. Vores smykker skal kunne bruges til både hverdag og fest.

Vi ønsker ganske enkelt at levere tidens smykker i ægte og ærlige materialer, i en uovertruffen kvalitet, og vi producerer og designer derfor alt i Danmark. Nirbana Soul er originale Dansk designede smykker, designet og forarbejdet med samvittighed og sjæl, og alle smykker bliver kvalitetskontrolleret og testet i rette omgivelser. Og naturligvis leveres alle vores unikke smykker uden indhold af nikkel, bly, azo, pcp, formaldehyd, cadmium og cromium.

Nirbana Soul smykker spænder i dag over armbånd, halskæder, ure og øreringe, og vi fører store og brede kollektioner til både mænd og kvinder. Vores kollektioner udvides til stadighed, og du vil løbende kunne se vores nye designs her i vores webshop.

Du kan med fordel tilmelde dig vores VIP nyhedsmail, og følge med i lanceringen af alle vores nye produkter og andre gode tiltag. Som nyhedsmail modtager tilbydes du desuden også løbende unikke tilbud og andre lækkerier. Du deltager også automatisk en vores månedlige træking af et valgfrit Nirbana Soul eller Savage armbånd. Det er gratis at tilmelde sig nyhedsbrevet og dit samtykke kan til enhver tid tilbagetrækkes.
Her kan du tilmelde dig vores Nyhedsmail

Hvis du har spørgsmål eller vil du bare gerne i kontakt med os, så kan du finde alle vores kontaktoplysninger lige her: Kontakt Nirbana Soul