+45 71725455

Om Nirbana Soul smykkedesign

Anna Izabela - Om Nirbana Soul smykkedesign

Om Nirbana Soul smykkedesign

Founded 2010

Med en egen fortolkning af tidens mest populære smykker, og med fokus på kvalitet og udvalg, er den godt 7 år gamle smykkeproducent og designfirma Nirbana Soul inde i en rivende udvikling og med stor interesse ikke bare fra Danmark, men mange lande verden over.

Idégrundlaget til det specielle smykkedesign opstod oprindeligt i Syd Spanien tilbage i 2009, men grundet flere forskellige faktorer valgte stifterne i 2010 at grundlægge og opstarte smykkefirmaet i Danmark.

Den målrettede fokus på en uovertruffen kvalitet uden kompromis, og brugen af ægte og ærlige materialer til salgspriser der set i forholdet til kvalitet ikke tilnærmeligt nås af tilsvarende produkter, er blandt grundende til smykkernes meget store popularitet.

Ligeledes følger Nirbana Soul tidens trends i strategien med personlige smykker som kan sammensættes helt efter ønske, hvilket giver både ham og hende mulighed for sin helt egen og unikke stil.

Læs mere om vores unikke smykke kvalitet her.

Nirbana Soul forhandles i dag online og i flere typer butikker i Danmark - lige fra guldsmede til førende Street Wear butikker. Derudover eksporterer Nirbana Soul i dag smykker til flere lande rundt i hele verden og har et hurtigt voksende forhandlernet.

Nirbana Soul byder dig velkommen i vores smykke univers, og vi håber at du finder vores smykker mindst lige så spændende som vi.

Vores filosofi:

Vi designer smykker med hjertet, og har et ønske om at tilbyde smykker i højeste kvalitet, som kan bruges til både hverdag og fest.

Vi ønsker ganske enkelt, at levere tidens smykker i ægte og ærlige materialer, i en uovertruffen kvalitet der kun vil kunne produceres og leveres fra Europæiske kunstnere og arbejdere. Nirbana Soul er originale Dansk designede smykker, designet og forarbejdet med samvittighed og sjæl, og alle smykker bliver kvalitetskontrolleret og testet i rette omgivelser. Og naturligvis leveres alle vores unikke smykker uden indhold af nikkel, blå, cadmium osv.

Nirbana Soul smykker spænder i dag over armbånd, halskæder, ure og øreringe, og vi fører store og brede kollektioner til både mænd og kvinder. Vores kollektioner udvides til stadighed, og du vil løbende kunne se vores nye designs her i vores webshop.

Du kan med fordel tilmelde dig vores VIP nyhedsmail, og følge med i lanceringen af alle vores nye produkter og andre gode tiltag. Som nyhedsmail modtager tilbydes du desuden også løbende unikke tilbud og andre lækkerier. Du deltager også automatisk en vores månedlige træking af et valgfrit Nirbana Soul eller Savage armbånd. 
Her kan du tilmelde dig vores Nyhedsmail

Du kan finde alle vores kontaktoplysninger lige her: Kontakt Nirbana Soul