+45 71725455

Savage læderarmbånd

Savage læderarmbånd

Læderarmbånd til mænd - SAVAGE by Nirbana Soul

En unik og eksklusiv Dansk designet serie af super lækre læderarmbånd til mænd i ægte italiensk kernelæder og ægte Pyton skind. Disse læderarmbånd er designet af de bedste materialer og vil derfor have en meget lang brugstid, hvor de blot bliver "slidt til" med ekstra fed stil og god personlighed. Den lidt rå og kubistiske stil der kendetegner disse læderarmbånd til mænd gør dem yderst velegnede til at "designe" din egen stil og personlighed ved at sammensætte disse med andre typer af armbånd, og specielt Nirbana Soul kugle & stenarmbånd naturligvis. Disse to armbåndstyper virker ganske enkelt helt perfekte sammen. 

Savage læderarmbånd til mænd og kvinder lanceres til meget aggressive priser. (se også vores Savage læderarmbånd til kvinder)

30 vare(r)

pr. side

30 vare(r)

pr. side

Savage læderarmbånd til mænd og kvinder

er designede med tanken om læderarmbånd i naturlige materialer af den allerhøjeste kvalitet og bearbejdning, så de opnår den længste brugstid, og samtidigt at de skal være nemme at tage af og på. Alle materialer er naturligvis allegitestede og fuldstændigt fri for uønskede bestanddele som nikkel, bly og cadmium.

Om størrelser:  

Alle disse læderarmbånd leveres som udgangspunkt i en størrelse der passer et håndled på 17,5 til 19,0 cm. hvilket erfaringsmæssigt overvejende passer til over 90% af alle mænd. Men Ønsker du et af disse armbånd i en anden størrelse så skriver du blot målet du ønsker i kommentarfeltet der er på den side hvor du intaster navn og adresse, når du bestiller. Så producerer vi et armbånd det passer perfekt til dig.

Hvordan måles størrelsen korrekt:  

Det er vigtigt at du måler præcist der hvor du ønsker armbåndet skal sidde. Mål direkte på armen og målet skal helst være "stramt", ment således at du ikke skal beregne ekstra længde eller lignende. Vi beregner nemlig ud fra dette præcise mål, hvor meget ekstra luft der skal være for at armbåndet sidder optimalt. Har du ikke et bøjeligt målebånd, som evt. et symålebånd, så kan du blot bruge at stykke snor og så måle længden på en lineal bagefter.

Skal du bruge armbåndet som gave og ikke har mulighed for at tage et præcist mål, så vælg venligst et standard størrelse da det med stor sandsynlighed vil være korrekt, og ellers vil være nemmere at at bytte ud fra.

SAVAGE LÆDERARMBÅND by Nirbana Soul