+45 71725455

Savage Læder & Slangeskind

Savage Læder & Slangeskind

Herre læderarmbånd | SAVAGE by Nirbana Soul

En unik og eksklusiv Dansk designet serie af super lækre læder og slange armbånd i ægte italiensk kernelæder og Pyton skind. Disse herre læderarmbånd er designet af markedets bedste materialer og vil have en meget lang brugstid hvor de blot bliver formet og "slidt til" med ekstra stil og personlighed. Den rå og kubistiske stil der kendetegner disse herre læderarmbånd gør dem yderst velegnede til at kreere din egen stil og personlighed ved at sammensætte dem med andre typer af armbånd. Specielt Nirbana Soul kugle og perlearmbånd naturligvis. Disse to armbåndstyper virker helt perfekt sammen. 

Savage læderarmbånd lanceres til meget aggressive priser.

44 vare(r)

pr. side

44 vare(r)

pr. side

Savage herre læderarmbånd

Er alle designede til at blive brugt, og dette kan kun opnås gennem brugen af de absolut bedste typer af læder og beslag. Desuden skal armbåndene også være nemme at tage af og på. Alle materialer der benyttes i vores smykkeproduktion er naturligvis allegitestede og fuldstændigt fri for uønskede bestanddele som nikkel, bly og cadmium.

Om størrelser:  

Alle læder og slange armbånd leveres som udgangspunkt i en størrelse der passer et håndled på 17,5 til 19,0 cm. hvilket erfaringsmæssigt passer til ca. 90% af alle mænd og store drenge. Men Ønsker du et af disse armbånd i en anden størrelse så skriver du blot målet du ønsker i kommentarfeltet på "check ud" siden hvor du også intaster navn og adresse når du bestiller.

Hvordan måles størrelsen korrekt:  

Det er meget vigtigt at du tager målet præcist der hvor du ønsker armbåndet skal sidde. Mål direkte på armen, og målet skal helst være "stramt", ment således at du IKKE skal beregne ekstra længde eller lignende. Vi betegner nemlig den optimale størrelse ud fra dette præcise mål. Således der er ekstra luft for at armbåndet sidder optimalt. Har du ikke et bøjeligt målebånd, som f.eks. et sy-målebånd, så kan du blot bruge at stykke snor og så måle længden på en lineal bagefter.

skal du bruge armbåndet som gave, og ikke har mulighed for at tage et præcist mål, så anbefaler vi at der blot bestilles et armbånd i standardstørrelse.