+45 71725455

Nirbana Magnetarmbånd

Nirbana Soul - Eksklusive magnetarmbånd til mænd 

Her finder du markedets flotteste Power magnetarmbånd til mænd, designede i friske farver og med et råt og maskulint udtryk. Magnetisme i en afstemt og begrænset mængde, er gennem århundreder blevet brugt til, og anerkendt af mange, at lindre bl.a muskel og ledsmerter plus mange andre symptomer.

Mange er de seneste år begyndt at bruge disse typer smykker som magnetiske golf armbånd for at lindre led og give mere styrke.

Alle vores magnetarmbånd til mænd og kvinder er designede med ægte og magnetiske hæmatit sten. (Læs evt. mere nederst på siden)

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Nirbana Soul magnetarmbånd til mænd

Alle sten vi benytter i vores designs af vores magnetarmbånd til mænd og kvinder, er af ægte hæmatit sten der er blevet  magnetiserede og magnetarmbåndene afgiver en magnetisme på ca 10.000 gaus som er en fornuftig lille mængde magnetisme. Videnskaben eller nærmere den viden der ligger bag magnetarmbånd er flere tusinde år gammel - det var kineserne der var de første til at sætte ord på magnetismens mulige positive egenskaber. Uafhængige studier har vist at de magnetiske armbånd har en effekt på blodgennemstrømningen, samt kroppens optagelse af oxygen. Ligesom der er registreret en gavnlig effekt på nervesystemet og endorfin niveauet. Kort fortalt betyder dette, at magnetiske armbånd, på cellenivaeu kan have en evne til at hjælpe kroppen med at restituere, smertelindre og mange andre positive egenskaber. Nirbana Soul's designede magnetarmbånd giver dig muligheden for selv at forsøge dig, og samtidigt blive bærer af et utroligt smukt og håndlavet kvalitets smykke i ægte Dansk design.

En lidt mere "teknisk" baggrund om vores magnetarmbånd:

Magnetiske perler er ikke "bare" en perle med magnetisme, men en helt lille videnskab for sig. Vi benytter kun den højeste kvalitet i permanent magnetiske perler til vores magnetsmykker. magnetarmbånd og magnethalskæder. Sædvanligvis kaldet magnetisk hæmatit, hematine eller magnetit. De magnetiske perler er sammensat af højkvalitet permanente ferrimagnetic keramiske forbindelser afledt af hårde ferrit jernoxider fra hæmatit og / eller magnetit og andre oxider, der er varmet, formalet, og til sidst presset så materialet fastholder de vigtige egenskaber som høj koercivitet [resistente over for afmagnetisering] og med høj remanens [holder magnetisme], De nu dannede kompositter færdiggøres ved at polere og overfladebehandle med belægninger af perlemors dips i forskellige moderigtige farver. Overfladebehandlingen er samtidig ekstrem resistens for ridser og andre ydre påvirkninger.

Ovenstående er underbygget klinisk i forskellige former, men Nirbana Soul kan ikke påtage sig rigtigheden, og ej heller love eller indestå for de healende kræfter som magnetismen er blevet tillagt.

I dag bruges denne type magnetarmbånd desuden af mange golfspillere som en slags Golf magnetarmbånd.