+45 71725455

Nirbana Soul armbånd

Nirbana Soul armbånd

Armbånd til mænd fra Nirbana Soul

Unikke og maskuline designede macrame armbånd til mænd og drenge mænd. Fremstillet og designet i en uovertruffen kvalitet og udførelse, som du ganske enkelt ikke finder sammenligneligt andre steder. Dette tør vi også med fuld garanti og returret garantere dig at vi kan leve op til. Alle vores materialer, sten som metaller, er nøje udvalgt til at matche en maskulin stil og design.

Vores store brede udvalg i designs, og sammensætningen af de mange perler og stentyper gør det muligt at sammensætte flere modeller af macramé armbånd og opnå et helt specielt og personligt look.

158 vare(r)

pr. side

158 vare(r)

pr. side

Nirbana Soul - Danske designer smykker

Armbåndene fra Nirbana Soul er ægte Dansk design og er fremstillet her i Europa på egen fabrik, hvor alle smykker, armbånd, halskæder osv. hver i sær gennemgår en nøje kvalitetstest og gennemgang, for at sikre at hver enkelt smykke har en kvalitet og en styrke der gør at de kan leve op til vores meget høje standard. Som eneste designhus efter vores viden, benytter vi en speciel diamant coating som ekstra beskyttelse på alle sølv- og forgyldninger således vores smykker både holder til dagligt brug, og har en betydeligt længere levetid en tilsvarende smykker fra andre leverandører. Men ikke mindst holder sig pæne og brugbare i samme periode.

Nirbana Soul smykker - når du ønsker dig smykker ud over det sædvanlige.