+45 71725455

Nirbana Mor & datter sæt

Nirbana Mor & datter sæt

Unikke Mor og datter smykker

- Et Mor og Datter Armbånd sæt er en smuk visualisering af den ubrydelige forbindelse mellem to generationer. Nirbana præsenterer her en charmerende kollektion af Mor/Barn Armbånd. Den perfekte gave til mor og datter Unikke armbåndssæt i perfekt match

Nu også til mor og baby (læs mere nederst på denne side)

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Også i baby størrelse

Leveres i smuk gaveæske.

Separat smykkepose til pigearmbåndet

Fantastiske smykkesten, koraller og krystaller

Med et Mor og Datter Armbånd sæt besegles blodets bånd – synligt for alle. Armbåndene til mor og datter er en oplagt gaveide – mor til datter eller datter til mor. Eller som den helt ideelle gave til Mors Dag. Tjek her Nirbanas nye kollektion af Mor og Datter Armbåndssæt i størrelser med perfekt pasform til mor og barn.

Mor og Datter Armbånd sættene leveres i en samlet æske i lækkert design, men pigearmbåndet har sin egen plads i æsken – indpakket i en lille charmerende smykkepose.

Stort udvalg af spændende smykkesten – tigerøjesten, turkis, Himalayakrystaller, fossile koraller.

Som standard leveres vores håndlavede Mor og Datter Armbånd sæt, så armbåndet til pigen passer fra 5-11 år – størrelsen er 12-14 cm. Armbåndet til mor kommer i standardstørrelsen 15.5-17 cm. Men som noget helt nyt kan vi nu også levere armbånd, der passer de helt små piger i alderen 0-5 år. Ønsker du dit børnearmbånd i den mindste størrelse, behøver du blot at notere ”baby” i kommentarfeltet i forbindelse med, at du afgiver din bestilling.

Har du andre ønsker til størrelsen på dit nye Mor og Datter Armbånd sæt, er du også velkommen til at notere dem i samme kommentarfelt. Alle materialer er naturligvis testede og fri for alle uønskede tilsætninger såsom nikkel, bly & cadmium for din og dit barns sikkerhed.